U bent hier: home > beton- of diamantboringen


Beton- of diamantboringen

VT Betonboringen is een onderneming die is opgericht door de broers Ruben en Pieterjan Van Torre. Jaren ervaring op de teller en dus m.a.w. de geschikte partner voor beton- of diamantboringen.

Iedereen kan bij ons terecht: particulieren die verbouwingswerken uitvoeren, aannemers die vakkundig & snel gaten op de werf willen boren en uiteraard ook projectontwikkelaars en industriële bedrijven.

20191211_115643

Diamantboringen bij renovatiewerken

Bij de renovatie van uw sanitair, verwarming of elektriciteit kan het zijn dat er nieuwe leidingen getrokken moeten worden. Stel dat u een nieuwe ventilatie of airco laat installeren, ook dan moeten er gaten geboord worden. Diamantboringen zijn ook nodig als u gaten in uw wand en/of vloer wilt realiseren om bijvoorbeeld de afvoer van uw nieuwe toilet te laten plaatsen.

Dankzij onze technische kennis en jarenlange ervaring garanderen wij snel en proper werk dat tot op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd wordt.

Spotboringen bij verbouwingen

Wilt u graag inbouwspots laten plaatsen? Spotboringen vragen iets meer aandacht dan gewone betonboringen omddat ze van onder naar boven geboord worden om ze op een mooie rechte lijn te houden. Spotboringen kunnen tot een bepaalde diepte geboord worden, of vereist helemaal doorboord.

Diamantboringen bij nieuwbouw

Nog tijdens de ruwbouw kan er begonnen worden met de boringen, dit om plaats te voorzien voor leidingen, kokers, verlichting, afvoeren, buizen, spuwers, …

Waarom boren in beton?

  • verlichting: inbouwspots worden geïntegreerd middels diamantboringen
  • ventilatie & airco: als u een airco- of ventilatiesysteem installeert, kan u dankzij een diamantboringen de koker naar buiten leiden.
  • elektriciteit: als u elektriciteit in uw huis wil doortrekken naar een andere kamer of verdiep, dan kan dat via diamantboringen.
  • leidingen als u sanitaire leidingen wil doorvoeren, kan dat door middel van diamantboringen.

Beton boren prijzen

Op onze website kan u enkele richtprijzen terugvinden. Er komt natuurlijk meer bij kijken dan enkel gaten boren. Lees daarom aandachtig wat er staat bij onze richtprijzen.

Heeft u vragen over diamantboringen?